Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het no-nonsense meditatie oefenboek

Dr. Steven Laureys

Meditatiemomenten voor een betere mentale en fysieke gezondheid

Minder stress en angst. Een scherpere, creatievere geest. Beter slapen. Lagere bloeddruk. Een sterker immuunsysteem. Gezonder ouder worden.

Het zijn slechts enkele mogelijke effecten van mediteren die professor Steven Laureys in zijn internationale bestseller Het no-nonsense meditatieboek heeft uitgelegd. Verder kost mindfulness niks en je kan het elke dag en bijna overal doen. Mediteren is een vorm van mentale gymnastiek en misschien wel de snelste en eenvoudigste manier om te zorgen voor je mentale gezondheid.
Je hoe echt niet te wachten tot een burn-out of depressie om het te ontdekken.

Toch ervaren heel wat mensen een drempel om de pauzeknop in tedrukken, even stil te staan bij wat er zich in hun hoofd afspeelt. We weten vaak niet hoe eraan te beginnen. Je doet wat je kan, dat is de basis filosofie van neuroloog Steven Laureys. Elke dag minstens twee keer een kwartier mediteren in lotushouding? Helemaal niet noodzakelijk. Meditatie is een persoonlijk parcours dat je zelf kan uitstippelen. Dit boek helpt je op weg en reikt tientallen meditatieve oefeningen aan die je overal kan doen doorheen de dag: op je werk, in de douche, tijdens het koken, onderweg met de trein... Alleen, met partner of vrienden of zelfs met je tiener.

De toegankelijke oefeningen worden wetenschappelijk toegelicht en doorspekt met anekdotes uit de persoonlijke leefwereld van hersenonderzoeker en topdokter Steven Laureys, zelf vader van vijf kinderen.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

128

uitgave

16/01/2021

materiaal

Softcover

formaat

150 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932943

Anderen kochten ook

de auteur

Dr. Steven Laureys

Het no-nonsense meditatie oefenboek

Nog geen reviews