Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het no-nonsense meditatie oefenboek

Dr. Steven Laureys

50 meditatiemomenten voor een betere mentale en fysieke gezondheid

Minder stress. Een verscherpte aandacht. Beter slapen. Het zijn slechts enkele gunstige effecten van mindfulness- meditatie die Steven Laureys in zijn No-nonsense
meditatieboek reeds haarfijn heeft toegelicht. Verder kost mediteren niks en je kan het elke dag en bijna overal doen. Mediteren is misschien wel de eenvoudigste manier om je levenskwaliteit op te krikken.

Toch ervaren heel wat mensen een drempel om elke dag even de pauzeknop in te drukken. We weten vaak niet hoe eraan te beginnen.

Je doet wat je kan, dat is de basisfilosofie van neuroloog Steven Laureys. Elke dag minstens een uur mediteren in perfecte lotushouding? Helemaal niet nodig. Meditatie is een persoonlijk parcours dat je zelf kan uitstippelen. Dit boek helpt je op weg en reikt 50 meditatie-oefeningen aan, die je overal kan doen doorheen de dag: in de douche, tijdens het tandenpoetsen, op weg naar het werk... De oefeningen worden wetenschappelijk toegelicht en doorspekt met anekdotes uit de persoonlijke leefwereld van Steven Laureys.

thema

Actua

pag.

128

uitgave

14/11/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 220 mm

status

Pre order

ISBN

9789463932943

Anderen kochten ook

de auteur

Dr. Steven Laureys

Het no-nonsense meditatie oefenboek

Nog geen reviews