Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het no-nonsense slaapboek

Dr. Steven Laureys

De slaap is wellicht de spannendste fase waarin ons brein zich kan bevinden. Maar waarom slapen we? En wellicht nog belangrijker: waarom slagen we er soms níét in te slapen? 

Wereldvermaard professor neurologie Steven Laureys duikt in het slapende brein en legt uit waarom een goede nachtrust zo belangrijk is. En ook: hoe jijzelf aan een betere, diepere slaap kunt werken. 

Over het fenomeen slaap wordt al duizenden jaren gespeculeerd, maar dankzij hypermoderne scantechnieken kunnen we tegenwoordig de hersenen ook tijdens de slaap onderzoeken. Die inzichten leren ons ontzettend veel bij over de verschillende soorten slaap én over slaapproblemen. 

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

208

uitgave

16/04/2022

materiaal

Softcover

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463933735

"Dit boek zal je nachten voorgoed veranderen"

Prof. Dr. Manuel Schabus, hoofd Slaaplabo, U Salzburg

Anderen kochten ook

de auteur

Dr. Steven Laureys

"Een prachtige mix van wetenschappelijke nauwkeurigheid, persoonlijke anekdotes en klinische ervaring, dit boek spoort je aan om meer te dromen en te slapen."

Prof. Dr. Claudio Bassetti, voormalig voorzitter van de European Sleep Research Society, decaan faculteit geneeskunde, U Bern

"Onmisbaar op je nachtkastje."

Evi Hanssen, TV presentator

"Een goede nacht is de basis voor een goede dag, en vice versa. Dit boek legt uit waarom dat zo is maar vooral ook hoe we daaraan kunnen werken, op een wetenschappelijk onderbouwde manier."

Stefanie Broes, co-founder moonbird

"Steven Laureys, een doorgewinterde ‘alpinist’-hersenwetenschapper van het (on)bewustzijn, neemt ons hier op sleeptouw. Met zijn rijke wetenschappelijke en neurologische expertise knoopt hij ons vast aan zijn klimgordel. In een toegankelijke reis gidst hij ons bekwaam over de pieken en dalen van de slaapgolven. Iedereen komt verrijkt terug van deze fascinerende expeditie door het rijk van de nacht."

Prof. Dr Robert Poirrier, oprichter van het slaapcentrun UZ Luik

"In dit vlot en tof geschreven boek laat Dr. Laureys ons nadenken over het belang van slaap. Met een sterke wetenschappelijke kennis, klinische expertise en een reeks praktische oplossingen. Dat is no-nonsense en belangrijk voor ons welzijn!. "

Benjamin Blasco, medeoprichter van Petit BamBou, toonaangevende Europese mindfulness- en slaap-app met 9 miljoen gebruikers

Het no-nonsense slaapboek

Nog geen reviews