Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het recept

Servaas Bingé

Wat je moet eten en waarom

“Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen gezond te blijven door hen te inspireren in de dagelijkse keuzes die ze maken. Dat is mijn missie.”
 
Dokter Servaas Bingé heeft met zijn boeken al vele tienduizenden mensen gemotiveerd tot een gezondere levensstijl en het voorkomen van ziekten. In dit boek presenteert hij zijn doktersrecept voor een gezonde voeding om de meest gezonde en meest energieke versie van jezelf te worden. 

Weg met de stortvloed aan voedingsadviezen uit twijfelachtige bronnen, weg met de zoveelste dieethype! 

Dokter Bingé levert je een basisplan, een spoedcursus gezond eten voor werkelijk ie-der-een. Voor kinderen en volwassenen, voor vleeseters, vegetariërs en veganisten, voor niet-sporters en atleten. 

Vanuit tien voedingsgroepen en een regenboog aan plantaardige etenswaren vind je precies het voedingspatroon dat bij jou past. Mét passende recepten erbij! Maak je persoonlijke keuzes uit het menu dat hij je aanbiedt en je zal er wel bij varen…

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

12/03/2022

materiaal

Softcover

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463936576

Anderen kochten ook

de auteur

Servaas Bingé

Het recept

Nog geen reviews