Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het Testament

Karl-Heinz Ott

Joschi is een soort clochard die het midden houdt tussen Karl Marx en een aan lager wal geraakte monnik. Jakob is een televisieman die op een zolderkamertje in Parijs woont, Uli een alternatieveling die zich van de materialistische maatschappij heeft afgekeerd. Linda, hun zus, is de drijvende kracht in het gezin. Sinds hun vader zijn testament toevertrouwde aan een gehate advocaat en zich laat verzorgen door een vrouw die zij aanduiden als de ‘Hongaarse hoer’, hebben de kinderen haast geen contact meer met hem. Nu is vader dood en zitten ze allemaal om hem heen. De onderlinge spanningen blijken gaandeweg om veel meer te gaan dan de erfenis alleen. 

Karl-Heinz Ott schreef een herkenbare familieroman over wat een gezin bij elkaar houdt, en wat hen uit elkaar drijft. Op briljante en humoristische wijze doet de schrijver ons reikhalzend uitkijken naar de ontknoping. Wie zal wat erven? En welke verrassingen houdt vader nog achter de hand?

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Literatuur

pag.

ca. 350

uitgave

31/05/2021

materiaal

Softcover met flappen

formaat

150x220

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463930352

Anderen kochten ook

de auteur

Karl-Heinz Ott

Het Testament

Nog geen reviews