Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het verborgen gevaar

Johan Detraux

Sekten in België en hun infiltratie in de samenleving

Wat is een sekte? Bestaat er zoiets als hersenspoeling? Hoe ronselen sekten hun leden? En wat als het allemaal uit de hand loopt? Is er nog een weg terug? Het zijn vragen die voor de meeste mensen tot de verbeelding spreken en uit een film lijken te komen, maar in België is het de harde realiteit.

Psycholoog, vergelijkend godsdienstwetenschapper én ervaringsdeskundige Johan Detraux neemt je in ‘Het verborgen gevaar’ mee achter de schermen van sekten in België. Aan de hand van meeslepende verhalen, geduid met de expertise van Detraux, wordt een tipje van de sluier opgelicht en krijgt het verborgen gevaar uiteindelijk toch iets meer daglicht te verduren.

Auteur Johan Detraux was jarenlang zelf Getuige van Jehovah, maar brak met de sekte en doet er nu onderzoek naar. Hij is verbonden aan het UPC KU Leuven en is 13 jaar werkzaam geweest bij het observatiecentrum sekten van de overheid en de Nationale Rechercheschool. Hij begeleidt ook al 20 jaar slachtoffers van sekten.

€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

224

uitgave

-

materiaal

Softcover

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463935913

Anderen kochten ook

de auteur

Johan Detraux

Het verborgen gevaar

Nog geen reviews