Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het verhaal van Amber

D5R .

D5R volgt de belevenissen van vijf goede vrienden uit Vilvoorde: Vincent, Amber, Kyra, Leyla en Wout. Schoolvrienden, maar ook na school spreken ze vaak af in het park, waar ze kunnen lachen en giechelen, maar ook kunnen klagen over vervelende zaken en praten over hun problemen. De reeks wil zorgen waar jongeren mee kampen bespreekbaar maken. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met experts van Awel (vroeger: Kinder- en Jongerentelefoon) en van het Kinderrechtencommissariaat.

Het verhaal van Amber vertelt het relaas van de populaire Amber, die van een boerderij verhuist naar een appartement in Vilvoorde na de scheiding van haar ouders en het daar niet altijd gemakkelijk mee heeft. 

Aan de hand van dagboekfragmenten, sms'jes en chatberichten, hun favoriete liedjes en teksten... leer je de personages beter kennen dan in de reeks.

€ 16,95
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Kids

pag.

192

uitgave

26/10/2015

materiaal

Softcover

formaat

145 x 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089315731

Anderen kochten ook

de auteur

D5R .

Het verhaal van Amber

Nog geen reviews