Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

De zomer van Amber

Jan Ruysbergh

In de nieuwe seizoenen van de populaire reeks zagen we hoe Amber en haar vrienden Wout, Kyra, Leyla en Vincent na hun middelbare schooltijd samen gaan studeren in Gent.

In dit boek lees je wat er zich allemaal afspeelde in de twee zomermaanden die daaraan voorafgingen. Amber gaat logeren bij haar vader in Rekkem, maar ze schiet nog altijd niet op met zijn vriendin Stephanie. Ook het contact met haar vroegere bestie Joke loopt stroef.

Een vakantiejob op de Gentse Feesten draait anders uit dan verwacht, en ook de zoektocht naar een kot loopt niet van een leien dakje. Ambers leven wordt door een dramatische gebeurtenis opnieuw helemaal op zijn kop gezet, waardoor ook de liefde tussen haar en Wout zwaar onder druk komt te staan. Kortom, het wordt een bewogen zomer voor Amber, vol emoties.

Blader in het boek
€ 16,95
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Kids

pag.

192

uitgave

29/06/2019

materiaal

Softcover

formaat

145 x 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089315731

Anderen kochten ook

de auteur

Jan Ruysbergh

De zomer van Amber

Nog geen reviews