Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Het verhaal van Caro

Jan Ruysbergh

#LikeMe vertelt het verhaal van Caroline Timmers, Caro voor de vrienden, die samen met haar familie in een dorpje in de Ardennen woont. Wanneer op een dag het noodlot toeslaat en de mama van Caro ziek wordt, beslissen ze om te verhuizen naar de stad. Caro moet niet alleen verhuizen, maar moet ook naar een nieuwe school. De overgang van een kleine community waar iedereen elkaar kent naar een omgeving vol conflicten en een snoeiharde sociale hiërarchie.

Het biedt een exclusief inzicht in haar leven voor de grote verhuis en is op die manier voer voor alle ‘#LikeMe’-fans.

Blader in het boek
€ 16,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Young Adult

pag.

160

uitgave

20/03/2019

materiaal

Softcover

formaat

145 x 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319616

Anderen kochten ook

de auteur

Jan Ruysbergh

Het verhaal van Caro

0
Gebaseerd op 2 reviews


24/04/2019
Gekocht als geschenkje via bol.com en ik geloof dat dit mijn beste kadootje ever was! Dus dank je wel om mee dat LikeMe-verhaal in boek te gooien. Je hebt er een kinderzieltje enorm gelukkig mee gemaakt

14/06/2019
Gekocht als verjaardagskadootje voor mijn dertienjarige oudste kleindochtertje. Een beter geschenkje kon ik niet bedenken !