Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Hoe legaal te flirten

Liesbet Stevens

Een gids voor vrouwen en mannen in het #metoo-tijdperk

Liesbet Stevens doceert als gastdocent seksueel strafrecht aan de KU Leuven en is adjunct-directeur bij het Instituut voor de Gelijkheid van Mannen en Vrouwen. Die expertise geeft haar de autoriteit om te schrijven over seksueel misbruik in de juridische vorm: wat is crimineel gedrag?

Maar de auteur is méér dan een juriste en dit boek gaat dan ook over veel meer dan wat wettelijk verboden is. Want sinds de #METOO­ beweging de wereld heeft wakker geschud, staan veel meer sociale interacties tussen mannen en vrouwen ter discussie. Wat is ‘grensoverschrijdend gedrag’? Wie zijn de ‘daders’? Wat is moreel ontoelaatbaar? Hoe bepaal je dat? Maar ook: mogen we nog flirten, en hoe dan?

Aan de hand van concrete situaties, bijvoorbeeld op het werk, geeft Liesbet Stevens advies over hoe mannen en vrouwen met elkaar kunnen omgaan, zonder potten te breken. Informatief, leerrijk, maar ook gewoon plezant en herkenbaar.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

224

uitgave

04/06/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089315038

"Mag je nog juridisch verantwoord een vrouw of man verleiden, en hoe dan?"

Liesbet Stevens

Anderen kochten ook

de auteur

Liesbet Stevens

Hoe legaal te flirten

Nog geen reviews