Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Hoe run ik een restaurant?

Peter De Prins

Dé gids voor iedereen die een restaurant opstart

Na een jarenlange ervaring als als management-adviseur voor zaakvoerders van restaurants, goot Peter De Prins zijn expertise in een boek. ‘Hoe run ik een restaurant?’ is een handige gids die bezielde vakmensen doorheen de praktische rompslomp van het opstarten van en restaurant loodst.  Komen aan bod: personeelsbeleid, het omgaan met klanten, het leren werken met financiële resultaten, het leren streven naar duidelijke doelstellingen... Een naslagwerk dat helpt om de prachtige kunst van restauranthouder nog tot een groter succes te maken.

thema

Culi

pag.

224

uitgave

15/12/2010

materiaal

Paperback

formaat

170 x 235 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789089311559

de auteur

Peter De Prins

Hoe run ik een restaurant?

Nog geen reviews