Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Hoe word ik instafamous?

Céline Schraepen
Talisa Loup

Tips & tricks van twee Instagram-queens

In dit boek verklappen instagrammers @celineschh en @talisalo hun waardevolle tips & tricks. Een post totaal door het dak laten gaan of een perfecte Instagramfoto maken? Zij weten hoe dat moet en leggen het op een eenvoudige manier uit. Een onmisbaar boek voor iedereen die groot wil worden op Instagram!

Céline Schraepen en Talisa Loup zijn ware Instagram-fenomenen. Op hun website www.totallytwo.be bloggen ze over mode, reizen, beauty en andere onderwerpen.

thema

Lifestyle

pag.

176

uitgave

21/04/2017

materiaal

Softcover

formaat

155 x 205 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317124

Instafamous?

Vraag aan een willekeurige tiener op straat wat hij of zij later wil worden. Vroeger werd daar waarschijnlijk vaak ‘advocaat’, ‘journalist’ of ‘dierenarts’ op geantwoord. Wedden dat je vandaag een heel ander antwoord krijgt? ‘Ster in mijn eigen YouTube-kanaal’ of ‘Instafamous’ bijvoorbeeld. De jongeren van vandaag zijn opgegroeid in een tijdperk van social media. Maar hoe je populair wordt op die social media, daar heb je meer dan alleen een smartphone voor nodig. Is het écht mogelijk om van Instagram je job te maken? En hoe pak je dat aan?

Anderen kochten ook

de auteur

Céline Schraepen

de auteur

Talisa Loup

Hoe word ik instafamous?

Nog geen reviews