Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Hoera, ontslag!

In vier stappen naar een gelukkiger (werk)leven

Of je nu aan de deur gezet wordt dan wel zelf de benen neemt: een ontslag brengt altijd een pak vragen en onzekerheden met zich mee. Want hoe je het ook draait of keert: je werk is niet enkel een manier om geld te verdienen. Het is deel van je leven en bepaalt wie je bent en hoe je evolueert. Steeds meer mensen willen een bewuste keuze maken in hun carrière, willen zinvol werk verrichten zonder dat het hun leven beheerst.

Een ontslag is dan ook vaak een ingrijpende gebeurtenis, die mentaal een grote impact kan hebben. Ervaringsdeskundige Rilla Lysens toont ons in haar boek 'Hoera, ontslag!' hoe ontslag ook het begin van iets nieuws kan zijn, van een positieve omwenteling. Aan de hand van getuigenissen en oefeningen biedt dit boek inzicht in hoe je om kan gaan met de twijfel en stress die een ontslag met zich meebrengt.

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

08/04/2017

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230

status

Op voorraad

ISBN

9789089317230

Bloom Coaching & Development

Rilla Lysens is Coach & Trainer. Met haar bedrijf Bloom Coaching & Development begeleidt ze mensen en organisaties die op zoek zijn naar meer mentale fitheid. Samen met Make me Fly! helpt ze werknemers en bedrijven leven en werk in te richten volgens waarden en talenten, om zo meer ‘goesting’ te brengen in het (werk)leven.

Anderen kochten ook

Hoera, ontslag!

Nog geen reviews