Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Honden zoals ze echt zijn

Chris Dusauchoit

Een heel andere kijk op ons favoriete huisdier

Chris Dusauchoit is dol op honden. Precies daarom schudt hij vaak het hoofd als hij hoort en leest wat mensen, en zelfs zogezegde hondenkenners en –fluisteraars over honden zeggen. Vlaanderens dierenvriend nummer 1 besloot daarom een boek te schrijven waarin hij de vloer aanveegt met de foute clichés die de ronde doen over honden.

Over wolven en evolutie. Over domesticeren, socialiseren en traag volwassen worden. Over types en rassen. Over roedels en pikorde. Over zintuigen en intelligentie. Over de affectieve band met mensen en afscheid nemen.

Dusauchoit vertelt boeiend, wetenschappelijk onderlegd en altijd weer tegen de stroming in. Een hondenboek zoals het nooit eerder geschreven werd.

Blader in het boek

thema

Actua

pag.

160

uitgave

12/10/2017

materiaal

Softcover

formaat

200 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317629

"Nooit eerder zo'n onthullend boek gelezen over honden as dat van dierenkenner- en vriend Chris Dusauchoit. Mooi populairewetenschappelijk werk vol informatie, historiek en tips. Op de laatste bladzijde neemt de auteur afscheid van zijn gestorven hond, Mira. Het zijn passages die tot de meest ontroerende bladzijden van dit jaar behoren."

Jo De Ruyck. Journalist Mediahuis

Anderen kochten ook

de auteur

Chris Dusauchoit

Een lezing van Chris Dusauchoit?

Wat kan je verwachten van een hondenlezing van Chris Dusauchoit? Denk niet 'praktische tips' maar verwacht je eerder aan een boeiend verhaal over de verbazingwekkende oorsprong van de hond. Chris vertelt honderduit over de intelligentie van de honden en hoe ze onder ons vel kruipen. Kortom: een zoektocht naar de ware aard van de hond. Interesse in deze inspirerende spreker? Laat het ons weten.
Vraag info over lezing aan

Honden zoals ze echt zijn

Nog geen reviews