Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

HUMO De beste grap volgens...

Borgerhoff & Lamberigts

Een West-Vlaamse boer moet voor de rechtbank verschijnen voor de verkrachting van zijn meid. Vraagt de rechter: ‘Heb je haar verleid?’ Zegt de boer: ‘Bènink, ze lag al goed.’ 

Wat zei God toen Eva in haar blootje de zee uitliep? ‘Oh nee, hè! Die geur krijg ik nooit meer uit mijn vissen!’ 

Applaus! Dit waren de lievelingsgrappen van respectievelijk Danira Boukhriss en Julie Van den Steen. Hoe komen we daarbij? Door minutieus onderzoek! Humo gaat sinds jaar en dag op zoek naar de beste moppen volgens onze bekendste koppen. Dit boek verzamelt de plezierigste daarvan. 

Benieuwd welke grap Bart De Wever te vertellen heeft over het koningshuis? Welke Napoleon-grol Bart Van Loo op familiefeestjes bovenhaalt? Humor komt in alle soorten en maten. Zo is de beste farce volgens cartooniste Chrostin… Jan Jambon. Punt. 

Duik nu een wereld in vol joden, moslims, katholieken en blondines. De wereld daarbuiten wordt er een stuk minder grauw door! 

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Humor

pag.

192

uitgave

19/05/2020

materiaal

Softcover

formaat

128 × 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932400

Anderen kochten ook

de auteur

Borgerhoff & Lamberigts

HUMO De beste grap volgens...

Nog geen reviews