Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Ibiza

Anne Poelmans

I never believed in love at first sight until I saw Ibiza

Dat lifestyle-journaliste Anne Poelmans verliefd is op Ibiza, weten we al een tijdje. In 2015 kwam haar reisgids uit, twee jaar later kwam ze met een geactualiseerde versie en ook deze zomer zal ze je opnieuw op haar favoriete eiland rondgidsen met deze nogmaals vernieuwde editie. Al van jongs af aan reist ze meerdere malen per jaar af naar het paradijseiland, om er te genieten van de zon, het strand, maar vooral van de unieke sfeer die er heerst. Daarnaast, op een kleine 7 kilometer van Ibiza, bevindt zich het formidabele eilandje Formentera. Minderbekend, maar misschien wel nog meer de moeite waard van een bezoek.

Ze neemt je graag mee op haar ontdekkingstocht. ‘I never believed in love at first sight until I saw Ibiza’ is een handige en unieke reisgids die je volledig onderdompelt in de prachtige natuur, de mooiste stranden en de tofste hotspots van Ibiza en Formentera. Deze vernieuwde editie laat je de verborgen parels ontdekken!

Blader in het boek
€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

184

uitgave

04/04/2020

materiaal

Integraalband

formaat

130 × 185 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931762

Anderen kochten ook

de auteur

Anne Poelmans

Ibiza

Nog geen reviews