Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Iedereen gelooft

Luk Vanmaercke

Voor alles wat in het leven echt van tel is, bent u aangewezen op geloven. U kunt geloven in de liefde, in de vriendschap, in de goede intenties van mensen, in de toekomst, in de zin van uw bestaan, of in het bestaan van een god. Sluitend bewijs voor dat alles valt niet te rapen. Geloven en zeker weten gaan niet samen. Geloven is voor waar aannemen zonder zekerheid te hebben.

Daarom is geloven zoveel moeilijker dan weten. En daarom botst geloven met een tijdsgeest die zo graag de illusie van zekerheden koestert. Iedereen gelooft is een boek voor wie voorbij die illusie durft te kijken. Het is geschreven voor gelovigen en ongelovigen, voor vurig overtuigden en voorzichtige twijfelaars, voor vrije geesten en eeuwige piekeraars. Iedereen gelooft wil niemand bekeren, maar iedereen aan het denken zetten. Het is een boek dat elke overtuiging respecteert, maar weinig begrip heeft voor wie zich nooit vragen stelt.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

15/03/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319838

"Geloven of niet geloven, dat is een van de meest fascinerende vragen die een mens zich kan stellen. Het antwoord op die vraag kan levensbepalend zijn. Precies daarom is het ontgoochelend dat zo weinig mensen zich die vraag durven te stellen"

Luc Vanmaercke

Anderen kochten ook

de auteur

Luk Vanmaercke

Iedereen gelooft

Nog geen reviews