Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Iedereen klassiek, een gebruiksaanwijzing voor beginners en liefhebbers

Bart Tijskens

Klassiek in 100 termen

We weten soms meer over klassieke muziek dan we zelf beseffen dus. En toch hebben we vaak het gevoel dat onze kennis ervan tekortschiet. Daarom komt Klara met een beknopte handleiding van de klassieke muziek. Een soort universeel programmaboekje, zodat je bij het volgende concert dat je gaat beluisteren wèl weet wat je mag verwachten. En zelfs kan meepraten over de schitterende tremolo die je te horen kreeg in die triosonate.

Klara-medewerker Bart Tijskens geeft in ‘Het Vademecum’ bij 100 verschillende muziektermen tekst en uitleg. Want klassiek is er in alle maten en gewichten, voor alle emoties, voor iedereen. Inclusief 2 cd’s en spitsvondige illustraties.

Blader in het boek

thema

Art

pag.

192

uitgave

19/09/2016

materiaal

Flexicover

formaat

150 x 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089316431

Bagaqué?

Nog nooit gehoord van een bagatelle, denk je? Think again, want wie heeft er nog niet geprobeerd het beroemde Für Elise van Ludwig van Beethoven op de piano te tokkelen? Wel, dit Für Elise is dus een voorbeeld van zo’n bagatelle: een kort, licht muzikaal werkje, meestal voor de piano, dat aan elke definitie over vorm of opbouw lijkt te ontsnappen.

Anderen kochten ook

de auteur

Bart Tijskens

Iedereen klassiek, een gebruiksaanwijzing voor beginners en liefhebbers

Nog geen reviews