Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Iedereen mooi

Angelique Vandewinkel

Angelique over de kracht van make-up

Maquilleer je je eigenlijk al heel je leven op dezelfde manier? Of weet je gewoon niet hoe je eraan moet beginnen? Ben je bang dat make-up slecht is voor de huid? Of was make-up enkel iets voor op je trouwdag? Angelique Vandewinkel toont je dat je geen dikke laag make-up hoeft te dragen om te stralen. En stralen willen we toch allemaal?!

Leer stap per stap je sterktes accentueren en je zwaktes camoufleren. Maar beginnen bij het begin: een gezonde huid. Angelique is je allerstrengste tante als het over reinigen gaat. Geen smoesjes meer! In ruil leert ze je hoe je een natuurlijke ‘no make-up, make-up look’ creëert, maar ook de feestelijkere looks komen zeker aan bod.

Ready? Set. Make-up!

Blader in het boek

thema

Lifestyle

pag.

176

uitgave

29/03/2018

materiaal

Softcover met flappen

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089318336

"Angelique slaagt er telkens in om de accenten op de juiste manier te leggen en het maximum uit een persoon te halen."

Jani Kazaltzis

​Angelique deelt haar geheimen

Angelique Vandewinkel ken je misschien als die van bij Jani. We kennen haar dan ook vooral uit het programma ‘Zo Man, Zo Vrouw’ op VIJF. Maar eigenlijk is ze al jarenlang aan het werk als hair and make-up artist in de televisie- en modewereld. Na twintig jaar ervaring is ze er helemaal klaar voor om al haar geheimen met jou te delen!

Anderen kochten ook

de auteur

Angelique Vandewinkel

Iedereen mooi

Nog geen reviews