Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Iedereen opera

Sylvia Broeckaert

50 grote opera's voor alle emoties

Waar worden de emoties meer openlijk getoond dan op de bühne van de opera? Opera is wanhoop, liefde, verlangen, verdriet, extase én humor, met een intensiteit waar het echte leven een puntje aan kan zuigen. Hoog tijd dus voor een publicatie om het genre te leren appreciëren of nog dieper te verkennen!

In ‘Iedereen opera’ beschrijft musicologe Sylvia Broeckaert de 50 opera’s die je leven kunnen veranderen. Elke opera is een wereld op zich: een verhaal met kleurrijke figuren en uiteenlopende stemmingen, een componist en librettist, verschillende ensceneringen, beroemde operazangers en –zangeressen, grote operahuizen en ongelooflijke anekdotes. Van klassiek tot hedendaags, en voor elke emotie wat wils.

Blader in het boek
€ 49,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

240

uitgave

21/11/2018

materiaal

Softcover met cd-box

formaat

222 x 333 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089318800

Sylvia Broeckaert

Auteur Sylvia Broeckaert heeft zelf verleden als zangeres en weet dus als geen ander hoe opera de gemoederen kan beroeren. Die beleving deelt ze graag als programmamaakster en presentatrice bij Klara, en nu dus ook in ‘Iedereen Opera’.

Anderen kochten ook

de auteur

Sylvia Broeckaert

Iedereen opera

0
Gebaseerd op 1 reviews


17/12/2018
Super cadeau. Echt iets voor rustige Kerstdagen.