Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Ik ben God niet

Frank Vandenbroucke

In het voorjaar van 2008 verscheen de enige echte autobiografie van Frank Vandenbroucke. Het boek liet niemand onberoerd, net zoals het wielerwonderkind met zijn eclatante prestaties en zijn uitzonderlijke levensloop altijd al het publiek met verstomming had geslaan. Anderhalf jaar later liet VDB het leven, ver van huis in Senegal…

Tien jaar na zijn dood blikt Canvas terug op leven en loopbaan van Vandenbroucke. Hét moment om zijn autobiografie opnieuw uit te geven. Omdat hier Frank zélf aan het woord komt. Geen filter, geen derden, geen censuur. Tien jaar later klinken zijn eigen woorden nog altijd ijzersterk: hier is een uitzonderlijke wielrenner én man aan het woord. “Het is mijn leven en het is de waarheid”, zo zei hij zelf. “En die waarheid doet niets af aan de waarde van mijn overwinningen”.

In deze heruitgave is zijn verhaal vervolledigd met het relaas van zijn laatste jaren en zijn heengaan, opgetekend uit de mond van zijn moeder en zijn manager.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Sport

pag.

368

uitgave

03/05/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319661

"Dit boek is mijn leven en het is de waarheid."

Frank Vandenbroucke

Anderen kochten ook

de auteur

Frank Vandenbroucke

Ik ben God niet

Nog geen reviews