Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

In goede handen

Michèle Vergote
Jo Vrancken
Ancy Leroy
Dr. Wim Bouckaert

Ziekteleer voor verpleegkundigen en paramedische beroepen

Of je nu aan de slag gaat als verpleegkundige, kinesist, ergotherapeut of vroedkundige – voor paramedici is een goede kennis van de ziekteleer is onontbeerlijk. In goede handen geeft een compleet overzicht van de meest voorkomende ziektebeelden en is daarmee de ideale houvast bij de studie van ziekte bij de mens. 

Allereerst maak je kennis met de basisprincipes en terminologie die je nodig hebt om een ziektebeeld te begrijpen. Daarna volgt een glashelder overzicht van de belangrijkste ziektebeelden per orgaansysteem. Ieder hoofdstuk begint met een handig overzicht van de anatomie en fysiologie, wat het boek toegankelijk maakt voor lezers met en zonder voorkennis. Vervolgens komen de mogelijke symptomen aan bod, alsook het klinisch en technisch onderzoek, en de behandeling.

Bovendien staat het boek boordevol studeertips, weetjes en handige samenvattingen die je op weg helpen bij het studeren. Bij elk hoofdstuk is er een lijst van keywords voorzien, en achterin vind je een lijst met veelgebruikte afkortingen. 

Dankzij die heldere opbouw is In goede handen ideaal voor bachelorstudenten in paramedische opleidingen, voor studenten die zich voorbereiden op een master in de gezondheidszorg, voor mensen die zich beroepsmatig met de werking van het lichaam bezighouden, of om het even wie die geïnteresseerd is in het menselijk lichaam.

Blader in het boek
€ 65,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

ca. 300

uitgave

27/02/2022

materiaal

Softcover

formaat

215 x 275 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463937061

Anderen kochten ook

de auteur

Michèle Vergote

de auteur

Jo Vrancken

de auteur

Ancy Leroy

de auteur

Dr. Wim Bouckaert

In goede handen

Nog geen reviews