Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Insecten

Lieven Scheire
Peter Berx

Het geflipte leven van zespotigen en andere vreemde beesten

Welkom in het wonderlijke universum van een van de meest gevarieerde dierengroepen op aarde: de insecten. Peter Berx en Lieven Scheire gidsen je door een wereld vol ongelofelijke, verbazingwekkende en bizarre verhalen over deze zespotigen en andere kriebelbeestjes.

Lieven Scheire is zot van insecten. En Peter Berx weet er alles over (hij is een entomoloog, zo heet dat). Die combinatie van passie en kennis leidde tot een plezant en boeiend insectenboek, vol "Wow", "Aha" en "Wat!?"- ervaringen.

Trek op safari in je eigen tuin en tref een geheel nieuwe habitat met een rijkdom aan soorten. Van de 'stinkende kortschildkever' tot de ‘wollige appelbloedluis’. Ontdek in de insectenwereld verhaallijnen van drama, diefstal, bedrog, hard labeur en seks, al ware het Game of Thrones in het struikgewas. Maak kennis met de echte zombies op deze aarde.

En kweek je favoriete soort of bouw een hotel voor je nieuwe lievelingsdieren.

Rijkelijk geïllustreerd, boeiend verteld en doorspekt met hands-on doe-projecten. Laat de wereld der insecten, van het gewone lieveheersbeestje tot de ‘kameelhalsvlieg', ook de uwe worden!

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

200

uitgave

21/10/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932899

Anderen kochten ook

de auteur

Lieven Scheire

de auteur

Peter Berx

Insecten

Nog geen reviews