Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Integer en gedreven

Koen Van Damme

Ethiek voor de vastgoedprofessional van morgen

Meer dan ooit hebben we nood aan integere professionals en bedrijfsleiders, ook in de vastgoedsector. Dit boek is ontstaan vanuit de vraag hoe jonge mensen het best kunnen worden opgeleid tot integere vastgoedprofessionals. Ethisch handelen omvat meer dan enkel de kennis van de wetgeving en eventuele beroepsdeontologie. Je bewust zijn van het eigen waardekader, in open dialoog met anderen kunnen reflecteren over het eigen handelen en het ontwikkelen van vaardigheden om moreel te oordelen, zijn troeven die je als toekomstig professional kunt meenemen om het verschil te maken in de wereld van morgen.

Als vastgoedprofessional werk je met en voor mensen. Naast het eigen waardespectrum, een juridisch kader en de culturele levensbeschouwelijke achtergrond van de betrokkenen, zijn in tal van situaties ook morele rechten, belangen en wensen in het geding. Of je nu als vastgoedmakelaar-bemiddelaar, als vastgoedontwikkelaar of als stadsambtenaar aan de slag zult gaan, steeds komen uitdagingen op je pad die aanzetten tot gedegen reflectie. Slaag je er dan in om ook vanuit een moreel perspectief de situatie te beoordelen, dan heb je alvast menselijke winst geboekt.

Dit boek is geschikt voor de vastgoedstudent, maar evenzeer aan te bevelen aan de vastgoedprofessional die al een eind van de professionele weg heeft afgelegd of ambities heeft om als professional in de brede vastgoedsector te gaan werken. Behalve zowel de toekomstige als de huidige bemiddelaar, beheerder en ontwikkelaar kunnen eveneens de belegger, vastgoedambtenaar en -deskundige eruit putten om zich met hernieuwde kennis en inzichten te positioneren in toekomstige situaties die appelleren aan hun moreel kompas.

Blader in het boek
€ 35
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

328 pag.

uitgave

13/09/2021

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463934695

Anderen kochten ook

de auteur

Koen Van Damme

Integer en gedreven

Nog geen reviews