Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Investeer in een gezonde levensstijl

Johan Albrecht

Op weg naar een activerend preventiebeleid

Ongeveer 35% van ons totale gezondheidszorgbudget gaat naar chronische aandoeningen die relatief eenvoudig te vermijden zijn. In onze overvloedige samenleving is het nu eenmaal eenvoudig om overgewicht of een levensbedreigende chronische aandoening te ontwikkelen. Denk maar aan de opmars van diabetes type 2 of de vele hart- en vaatziekten. De oplossing voor dit probleem is te vinden in een gezondere levensstijl. Niet alleen bespaart een gepaste levensstijl ons allen heel wat geld, die kan bovendien heel wat chronische aandoeningen genezen. Helaas stellen we vast dat maar weinig chronisch zieken op zoek gaan naar ondersteuning. Daarom is er dringend nood aan een efficiënt, duurzaam en activerend preventiesysteem.

Er zijn meer dan genoeg succesverhalen die aantonen hoe preventieve ondersteuning een positieve impact kan hebben op de gezondheid van de bevolking. Nieuwe initiatieven zoals een individueel gezondheidsbudget waarmee effectieve ondersteuning aangekocht kan worden, werken vaak wervend en ruimen de weg voor verdere innovatie. En die innovatie is nodig opdat iedereen een weg vindt naar een gezondere én goedkopere levensstijl.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

182

uitgave

01/04/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931885

Anderen kochten ook

de auteur

Johan Albrecht

Investeer in een gezonde levensstijl

Nog geen reviews