Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Ja aan alle kinderen

Kinderen Goedgekeurd VZW

Kinderen Goedgekeurd! is een kersvers gezelschap voor en door kinderen. In dit muziekboek stellen wij jullie graag, maar vooral zeer trots en samen met Tibo, ons eerste, gloednieuwe lied voor: “Ja, aan alle kinderen!”. Deze song wordt hét themalied van ons gezelschap, en heel speciaal is dat zeven politici de tekst schreven.

Binnenin kan je zien wie dat allemaal zijn en wat ze doen. Je vindt in ons boek naast deze single zeven andere liedjes die de jongeren van Kinderen Goedgekeurd! in onze muziektheatervoorstelling “ZELFIE!” spelen, zingen en dansen. “ZELFIE!” speelt de komende 2 jaar in culturele centra in Vlaanderen.

Onze jonge vriend Tibo neemt jullie mee op een ontdekkingstocht: hoe zit dat nu eigenlijk allemaal in elkaar: een lied of een cd opnemen? Je ziet de rakkers van Kinderen Goedgekeurd! zingen, geconcentreerd oefenen en veel plezier hebben en je ontdekt ook ingewikkelde tafels met knopjes en lichtjes of schermen met lijntjes en streepjes… Tibo legt het je graag uit! En als je wil, zing gerust mee: alle teksten vind je binnenin, -in, -in… 

Veel plezier, -ier, -ier!

thema

Kids

pag.

64

uitgave

24/10/2015

materiaal

Hardcover

formaat

220 x 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089315885

de auteur

Kinderen Goedgekeurd VZW

Ja aan alle kinderen

Nog geen reviews