Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Je bent jong en je wilt... beleggen

Cédric Proost

Aandelen, vastgoed, ETF’s, recordbrekende beurzen en cryptomiljonairs… Je kan er haast niet meer omheen. Krijg jij ook last van FOMO als je al die beleggingshypes voorbij ziet komen in je newsfeed? De mogelijkheden om te beleggen zijn eindeloos, maar dat geldt ook voor de mogelijke risico’s en valkuilen. Hoe kun je dan als beginnende belegger toch een graantje meepikken, op een veilige manier? 

Je bent jong en je wilt… beleggen legt je uit hoe je je eerste stappen op de financiële markten kunt zetten. Om te beginnen ontdek je waarom je spaarboekje vandaag de dag eerder een verliesboekje is – wist je bijvoorbeeld dat je spaargeld het laatste decennium 13% minder waard is geworden? Aan de hand van enkele basisbegrippen zoals inflatie en rente leer je het TINA-concept begrijpen: there is no alternative. 

Overtuigd en klaar om te gaan beleggen? In dit boek maak je kennis met klassieke, maar ook met nieuwe beleggingsproducten, zoals de bitcoin. Je ontdekt welk product bij welk risicoprofiel past én wat jouw eigen risicoprofiel is. Op basis daarvan kun je je eigen beleggingsportefeuille samenstellen, en dat kan al met slechts een klein maandelijks bedrag. Bovendien bevat Je bent jong en je wilt… beleggen concrete tips om van je beleggingsportefeuille een succes te maken. Eén ding is zeker: je zal nog nooit zo snel een boek terugverdiend hebben! 

Met voorwoord van Pascal Paepen 

Professor Bank & beurs KU Leuven & Thomas More
Mede-oprichter Spaarvarkens.be 

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

ca. 192 pag.

uitgave

18/12/2021

materiaal

Softcover

formaat

170 x 220 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463934992

"Durf die eerste stap te zetten. Beleg! En zet anderen aan om ook te beleggen. Er is immers genoeg voor iedereen. De rijkdom is ongelijk verdeeld, maar de beurs kan helpen om de rijkdom beter te verdelen. De auteur van dit boek heeft dat ingezien. Ik ben blij dat hij zijn kennis deelt zodat iedereen dit kan inzien."

Pascal Paepen (Mede-oprichter Spaarvarkens.be)

Anderen kochten ook

de auteur

Cédric Proost

Je bent jong en je wilt... beleggen

Nog geen reviews