Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Jeunes restaurateurs - art of cooking

... ...

Les Jeunes Restaurateurs d'Europe zijn een groep jonge, ambitieuze koks die door een interne kwaliteitsselectie tot de top van de Europese gastronomie behoren. Hun doel is klaar en duidelijk: een vernieuwde Europese keuken creëren. Ze zijn inventief met traditionele waarden en in hun zoektocht naar nieuwe smaakduetten, verrassende geuren en originele ingrediënten, verleggen deze pioniers culinaire grenzen. 
Sinds 2008 zijn enkele Jeunes Restaurateurs beginnen jammen om hun talent bot te vieren met elkaar. Zoals muzikanten improviseren ze met producten uit een verrassingsmand, met als resultaat steeds weer verrassende gerechten en creaties. Dit boek is een weerspiegeling van het talent en passie van de fine fleur van de Belgische jonge garde topchefs.

thema

Culi

pag.

128

uitgave

30/03/2011

materiaal

Paperback

formaat

170 x 220 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789089311870

de auteur

... ...

Jeunes restaurateurs - art of cooking

Nog geen reviews