Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

JOMO!

Nele Colle

Rust in je huis, evenwicht in je leven, ruimte in je hoofd.

We leven drukke levens. We combineren een job met huishouden, hobby’s en familie, we willen met alles méé zijn (de trends, de mode, de actualiteit), we socializen voortdurend op de social media, we komen altijd tijd tekort. Tegelijk lijden we aan stress, burn­outs, dips, depressies.

Nele Colle werkt als opruimcoach en professional organizer. In de eerste plaats helpt ze mensen om hun huis (bureau, kasten, keuken…) op orde te krijgen. Dat is een aardige eerste stap. Maar in dit boek doet ze véél meer dan dat.

Ze biedt ook schitterend advies over hoe je meer rust in je leven en meer ruimte in je hoofd kan krijgen. Bijvoorbeeld door ook eens ‘neen’ te zeggen ( JOMO, the joy of missing out). Of door te kiezen voor wat écht belangrijk is. Of door meer te doen met minder en terug te vallen op de essentie. Voor meer tijd en meer geluk.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

225

uitgave

26/09/2018

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319029

Anderen kochten ook

de auteur

Nele Colle

JOMO!

Nog geen reviews


23/10/2018
Ik ben Nele via via beginnen te volgen op FB en toen bleek dat ze twee weken geleden bij ons in de buurt een workshop zou geven, moest en zou ik erbij zijn en het boek aanschaffen :)
Haar verhaal is niet enkel herkenbaar, ook de massale belangstelling ervoor is op zich al een geruststelling: oef, ik ben niet de enige die hier blijkbaar nood aan heeft.
Haar boek leest als een trein en staat ver genoeg af van de doorsnee zelfhulpboeken (met alle respect voor die boeken), maar biedt toch de nodige inzichten in waarom ik bepaalde spullen maar blijf bijhouden, ook al vond ik van mezelf dat ik al vrij goed was in ontspullen. Door mijn job zal het opruimproces de komende maanden langzaam verlopen, maar die inzichten zijn de essentiële eerste stap en de andere stapjes zijn al aan het volgen. Ik hou het boek wel binnen handbereik om de motivatie erin te houden :)