Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

JOMO!

Nele Colle

Rust in je huis, evenwicht in je leven, ruimte in je hoofd.

We leven drukke levens. We combineren een job met huishouden, hobby’s en familie, we willen met alles méé zijn (de trends, de mode, de actualiteit), we socializen voortdurend op de social media, we komen altijd tijd tekort. Tegelijk lijden we aan stress, burn­outs, dips, depressies.

Nele Colle werkt als opruimcoach en professional organizer. In de eerste plaats helpt ze mensen om hun huis (bureau, kasten, keuken…) op orde te krijgen. Dat is een aardige eerste stap. Maar in dit boek doet ze véél meer dan dat.

Ze biedt ook schitterend advies over hoe je meer rust in je leven en meer ruimte in je hoofd kan krijgen. Bijvoorbeeld door ook eens ‘neen’ te zeggen ( JOMO, the joy of missing out). Of door te kiezen voor wat écht belangrijk is. Of door meer te doen met minder en terug te vallen op de essentie. Voor meer tijd en meer geluk.

Blader in het boek
€ 22,99
Van maandag tot vrijdag besteld voor 22u, morgen geleverd.
Wanneer je van maandag tot vrijdag voor 22u besteld, wordt de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in een enkel geval kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.

thema

Lifestyle

pag.

225

uitgave

26/09/2018

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319029

Anderen kochten ook

de auteur

Nele Colle

JOMO!

Nog geen reviews