Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Joost Arijs

Joost Arijs

De essentie

Perfectie en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van patissier en chocolatier Joost Arijs. Zijn uitgepuurde creaties zijn een genot voor alle zintuigen. In dit boek geeft hij enkele van zijn heerlijke recepten prijs. Zodat je je gasten kan verrassen door zelf de mooiste en lekkerste taarten, chocolade, macarons en ijssoorten te maken.

Joost Arijs volgde een patisserieopleiding in Ter Groene Poorte in Brugge. De knepen van het vak leerde hij als chef-patissier in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve. In 2011 opende hij zijn eigen patisseriezaak in Gent. Die werd al snel uitgeroepen tot de beste patisserie van België door restaurantgids Gault & Millau. 

thema

Culi

pag.

128

uitgave

05/12/2013

materiaal

Hardcover met softwikkel

formaat

240 x 240

status

Uitverkocht

ISBN

9789089313935

Anderen kochten ook

de auteur

Joost Arijs

Joost Arijs

Nog geen reviews