Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Jouw gezondheid

C M

Wat je zelf kan doen om gezond en gelukkig te leven

Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Dat voelen we vandaag meer dan ooit. Gezondheid heeft evenzeer te maken met mentaal wel­bevinden, met vrienden en familie, met zin en betekenis geven aan je leven...

Dit boek wil een betrouwbare partner zijn voor jouw gezondheid. Wat kan je zelf doen om die te versterken? Hoe kan je voor jezelf zorgen en voor anderen, hoe herken je wat er scheelt?

En voel je je toch niet goed, dan leggen we uit wat je zelf kan doen  en wanneer je naar je arts moet, in een handige A-tot-Z. Van ‘aambeien’ tot ‘zweten’: klachten en kwalen die je zelf kan  herkennen, voorkomen of laten genezen. Allemaal handvaten om je vooruit te helpen, je kiest zelf of je ze al dan niet ter harte neemt.

Met dit boek wil CM Gezondheidsfonds jou inspiratie geven om jouw gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden. Zo wordt dit een uitdagend leesboek, maar ook een indrukwekkende gezondheidsgids die in geen enkel Vlaams gezin mag ontbreken.

Blader in het boek
€ 29,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

384

uitgave

06/06/2020

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930888

Anderen kochten ook

de auteur

C M

Jouw gezondheid

Nog geen reviews