Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Juiced by Anna

Anna Santens

60 recepten voor een energieker leven

‘Juices zijn goed voor een snelle detox?’ Think again! Het boek bevat naast 60 heerlijk verfrissende recepten voor kleurrijke juices en smoothies ook recepten in de figuurlijke zin: het is een leidraad voor een lichter, energieker leven en dito levensstijl.

Levensstijlcoach Anna Santens belicht in het boek tal van onderwerpen, waarover ze telkens haar beste tips en tricks deelt: recepten voor een zuivere huid, pre- en post-workout juices, energie boosters, tips om beter te slapen en minder stress te ervaren. Verwacht je aan ontspannende mindset-, yoga- en ademhalingsoefeningen, slimme trucjes voor een betere spijsvertering en bijpassende juices en smoothies. Die laatste zijn bovendien een uitstekende manier om veel groenten en fruit toe te voegen aan jouw dagelijkse voedingspatroon.

Verder legt Anna helder uit hoe je vlot aan de slag kan met een slowjuicer en blender, wat nu precies het verschil is tussen een juice en een smoothie en verklapt je het geheime ingrediënt voor de perfecte smoothie.

thema

Culi

pag.

184

uitgave

15/03/2022

materiaal

Softcover met flappen

formaat

190 x 245

status

Pre order

ISBN

9789463933797

Anderen kochten ook

de auteur

Anna Santens

Juiced by Anna

Nog geen reviews