Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Kalen zonder balen

Thomas Schoenmakers

Kalen is balen, dat kan zowat de helft van de mannelijke bevolking tussen 25 en 50 bevestigen. Op een dag overkwam het ook auteur Thomas Schoenmakers. Toen z’n haarlijn zich aan een gestaag tempo terug begon te trekken, zadelde dat de voormalig welgelokte jongeman met heel wat vragen op. Werkt zo’n dure haargroeishampoo? Zou een haartransplantatie iets voor hem zijn? Zijn er nog wondermiddelen? Maar bovenal: hoe moet het nu verder?

Zwengelend tussen optimisme en wanhoop ging Thomas op zoek naar antwoorden. Hij consulteerde een brede waaier aan experten, zette enquêtes op en ploegde zich door talloze academische papers, waardoor hij de zin en onzin van de haarindustrie leerde onderscheiden. Omdat gedeelde smart halve smart is, treurt Thomas op gepaste wijze om je haaruitval, maar vooral steekt hij je een hart onder de riem en gaat hij op zoek naar oplossingen waar ook jij je goed bij kan voelen. Want het is niet omdat je kapsel terminaal is, dat jij dat ook bent!

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

30/09/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932028

Anderen kochten ook

de auteur

Thomas Schoenmakers

Kalen zonder balen

Nog geen reviews