Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Kamacorona

Kamagurka .
Marc Van Ranst

Twee in hun job uitermate getalenteerde heren zagen hun gebruikelijke dagelijkse baan volledig overgenomen worden door een virus.

De viroloog blijkt al zijn hele leven lang gebeten te zijn door de humor van Kamagurka. En de onvermoeibare cartoonist van steeds middelbaardere leeftijd blijft zich verwonderen over de mens in het algemeen, en hoe die reageert op een pandemie in het bijzonder. 

Humor is bij uitstek de meest betekenisvolle activiteit van het menselijk brein. Journalisten en auteurs schrijven lange teksten, de cartoonist slaagt er vaak in om met één beeld en één welgemikt zinnetje te vatten in wat voor universum we onverwacht terechtgekomen zijn. De viroloog doet wat ie al een heel jaar uitmuntend doet: hij duidt en verheldert, rustig, en met oog voor de altijd om de hoek loerende grap.

Blader in het boek
€ 21,50
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Humor

pag.

ca. 192

uitgave

13/07/2021

materiaal

Softcover

formaat

128x200

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463935265

Anderen kochten ook

de auteur

Kamagurka .

de auteur

Marc Van Ranst

Kamacorona

Nog geen reviews