Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Kiemarme recepten voor kleine en grote superhelden

vzw SuperKrachtig Lekker

35 gerechten voor ieder kind dat vecht tegen kanker

Eten is een van de belangrijkste aangelegenheden voor een gezin. Het houdt je gezin samen, gestolen momenten voor de dag start of om de dag in warmte af te sluiten. Kim Milants, initiatiefnemer van de vzw SuperKrachtig Lekker kreeg deze warmte van thuis mee onder het motto 'we zijn geen koningen maar eten wel zoals koningen'. Toen het noodlot toesloeg en haar dochter gediagnosticeerd werd met leukemie werd Kim geconfronteerd met het gegeven ‘eten’ op een heel andere manier. Wanneer je vecht voor je leven, is op krachten blijven heel belangrijk.

Ze ontdekte hoe eten dan ook krachtvoer kon zijn en hoe essentieel eetbeleving dan wel is. SuperKrachtig Lekker wil zich buigen over het voedingsaspect en een evenwichtige eetbeleving voor kinderen die vechten tegen kanker of een levensbedreigende ziekte. Eten mag geen bijkomstigheid worden en is op zich al vaak een uitdaging met kinderen, en nog veel meer wanneer je genoodzaakt bent om kiemarm te eten. Dat dat zeker geen beperking moet blijken, bewijst dit boek. Het barst van de lekkere recepten, geïnspireerd door Sandra Bekkari. Sandra zette graag haar schouders onder dit bijzondere project om samen met de vzw een invulling te geven aan alle aspecten met betrekking tot lekkere en gezonde voeding voor kinderkanker- patiënten en kinderen met een levensbedreigende ziekte. Omdat superhelden superkrachten verdienen.

Blader in het boek
€ 17,50
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

96

uitgave

16/11/2019

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245

status

Op voorraad

ISBN

9789463931168

Anderen kochten ook

de auteur

vzw SuperKrachtig Lekker

Kiemarme recepten voor kleine en grote superhelden

Nog geen reviews