Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Kind van de rekening

Peter Adriaenssens

Een vuist tegen kindermishandeling: laat het stoppen

Peter Adriaenssens is Belgiës meest gewaardeerde en bevraagde kinder- en jeugdpsychiater (UZ Leuven). In die functie en als directeur van het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Vlaams-Brabant bouwde hij heel veel ervaring op in het domein van kindermishandeling in het gezin. Die expertise, gekoppeld aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten, deelt hij met ons in dit boek.

Over het feit dat mishandeling niet alleen fysiek en seksueel, maar ook emotioneel kan zijn. Hoe kinderen mishandeling verwerken, waarom ze soms zo lang zwijgen, welke trauma’s hen levenslang kunnen achtervolgen (recent ook via hersenonderzoek objectief aan te tonen) en wat wij als samenleving kunnen doen aan dit onnoemelijke leed. En hoe het onderzoek naar kindermishandeling binnen het gezin ons een beter beeld heeft gegeven over menselijke trauma’s in andere domeinen.

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

144

uitgave

17/04/2020

materiaal

Hardcover

formaat

135 × 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931939

Anderen kochten ook

de auteur

Peter Adriaenssens

Kind van de rekening

Nog geen reviews