Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Kom maar op jongens

Anke Michiels

Leven met vier mannen in goede en slechte dagen

De columns van Anke Michiels zijn al jaren een begrip in de zaterdagse Nina. Een brede schare fans is intussen verknocht aan de innemende real-life verhalen over haar persoonlijk leven. Omdat ze zo eerlijk en zo herkenbaar zijn, zo alledaags en tegelijk ook zo speciaal, zo goed geschreven vooral.

Anke vertelt over de vier mannen in haar leven: haar man, Man genaamd, en haar drie zonen. Hoeveel plezier zij brengen, hoe gelukkig zij haar maken. Hoe zij haar mannetje moet staan (kom maar op, jongens!). Maar ook hoe het niet altijd rozengeur en maneschijn is, zoals dat voor ons allemaal geldt. Ook Anke worstelt wel eens, met haar mannen, met zichzelf, met de eeuwige drukte van het leven, met het gemis dat haar moeder heeft achtergelaten.

Al die stukjes verhaal zijn in dit boek nu één verhaal geworden. Een verhaal van liefde en verdriet, van geluk en zorgen, van ons allemaal.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door de drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen extra (verzendings)kost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

25/09/2018

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230

status

Op voorraad

ISBN

9789089318992

"Het leven schudt aan je. Je neemt afscheid en gaat verder. Hoofd rechtop, borst vooruit."

Anke Michiels

Anderen kochten ook

de auteur

Anke Michiels

Kom maar op jongens

Nog geen reviews