Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Lactose, gluten & co

Danny De Looze

Over hoe belangrijk voeding is voor je maag en darmen en de mythes die daarover de ronde doen

Steeds meer blijkt hoe belangrijk een gezonde spijsvertering is voor het welzijn van de mens. En dus: hoe essentieel voeding is voor je maag en darmen. Als vermaard gastro-enteroloog, ook bekend van Topdokters, behandelt prof. Dr. Danny De Looze elke dag patiënten met aandoeningen die te maken hebben met de spijsvertering. Sommige daarvan zijn zeer reëel en ernstig, zoals de ziekte van Crohn, reflux, voedselallergieën, voedselintoleranties en het prikkelbare darmsyndroom. Professor De Looze beschrijft deze aandoeningen en zegt wat je er tegen kan doen.

Maar tegelijk gaat hij in tegen de modieuze mythes die de ronde doen tegenwoordig. Vooral over gluten en lactose lees en hoor je de wildste verhalen, alsof ze de bron zijn van alle kwaad. In dit boek lees je wat de wetenschappelijke waarheid is en wat tot het rijk der fabelen behoort…

Blader in het boek
€ 23,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

208

uitgave

24/08/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319524
Bron: De Morgen (24/08/2019)

Anderen kochten ook

de auteur

Danny De Looze

Lactose, gluten & co

0
Gebaseerd op 2 reviews


18/09/2019
Sinds heel lang heb ik last van prikkelbare darmsyndroom en maagklachten. Hopelijk vind ik via dit boek een oplossing. Dank!
Christine


28/09/2019
Interessant boek dat mogelijk veel mensen kan helpen.
Een aanrader voor mensen met prikkelbare darmsyndroom en maagklachten.