Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Later wil ik mama worden

Sofie Van den Broeck

Wanneer verlangen naar een kind een litteken wordt

‘Later wil ik mama worden’ is het persoonlijk verhaal van Sofie Van den Broeck. Ze vertelt treffend over haar stapeltjesverdriet: de uitputtingsslag van een meer dan 10 jaar durende kinderwens.

Zoals velen droomden Sofie en haar man van kinderen. Onstuimig en liefdevol dartelden ze van maand tot maand tot het met moeder natuur niet leek te lukken. Met een bang hart trokken ze naar de fertiliteitsarts. De wetenschap zou het oplossen, hoopten ze. Moedig slikken, spuiten, meten en hopen. Na elke poging geen tijd verspillen aan ademhalen, maar doorgaan want het ging hen wel lukken, toch?! Het verdriet werd groter, Sofie werd stiller en banger. Mentaal, emotioneel en lichamelijk was het op. Overleven met een stil verdriet in de drukte van alledag, tussen bolle buiken en kinderverhalen van anderen.

Ze besloten om die andere droom na te jagen, een kindje adopteren. Vandaag is Sofie mama van een jongen en een meisje die gegroeid zijn in haar hart. Nu haar gezin compleet en het nest veilig is, vond ze de kracht om terug te gaan en de deur te openen waar al die stapeltjes verdriet waren opgestapeld. Netjes op een torentje.

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

180

uitgave

06/04/2020

materiaal

Softcover

formaat

135 × 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931755

Anderen kochten ook

de auteur

Sofie Van den Broeck

Later wil ik mama worden

5
Gebaseerd op 1 reviews


19/04/2020
Sofie heeft dit mooie boek vanuit haar hart geschreven en is een aanrader voor iedereen maar in de eerste plaats voor wensouders zodat ze ervaren niet alleen te zijn met hun verdriet. Het is mooi en vlot geschreven.