Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Leiders doen groeien - editie 2022

Mieke Audenaert

Veel organisaties verwachten dat leidinggevenden en managers niet alleen uitblinken als expert, maar ook hun rol als leider opnemen. Dat blijkt echter niet zo eenvoudig te zijn. Mieke Audenaert verklaart in Leiders doen groeien waarom het zo moeilijk is om te groeien als leider. En vooral hoe het beter kan.

Het boek toont ons vijf leiderschapsstijlen. Eerder dan die leiderschapsstijlen als een doel op zichzelf voor te stellen, vertrekt de auteur vanuit actuele uitdagingen die bepaalde handelingen van de leider vergen, waardoor hij of zij een impact heeft op het welzijn en de prestaties van medewerkers. Die impact kan als leidraad fungeren voor leiders om doordachte gedragskeuzes te maken. Om leiders nog verder te helpen komen er twintig aanleerbare competenties aan bod in dit boek, zoals feedback geven, digitaal communiceren en conflict managen.

€ 46,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

288

uitgave

01/02/2022

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463934626

"Leiders doen groeien gaat in op herkenbare leiderschapsthema's zoals de transactionele, transformationele en dienende leider, maar de auteur weet deze overbekende leiderschapsstijlen wel degelijk in een nieuw jasje te steken. Het onderwijs, HRM-professionals en leidinggevenden kunnen veel van dit boek leren en opgedane inzichten toepassen binnen hun praktijk."

Peter Bos (Fontys Hogeschool) in Tijdschrift voor HRM

Anderen kochten ook

de auteur

Mieke Audenaert

Leiders doen groeien - editie 2022

Nog geen reviews