Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Lekker thuis

Borgerhoff & Lamberigts

Heerlijke recepten en verhalen uit de keuken van thuis

De supersuccesvolle één-­reeks Thuis gaat over zoveel: over liefde en verdriet, over conflicten en verzoeningen, en over alles wat in modale huisgezinnen gebeurt. Dus ook over eten en  drinken.

Dit boek verzamelt enkele tientallen recepten van de Thuis­-personages (dranken, hoofdgerechten en desserts) zoals die in de reeks werkelijk zijn klaargemaakt en geserveerd. Van de Go To Hell­-cocktail van Renzo tot de chocomelk met marshmallows van Yvette. Van de quinoasalade van Simonne tot de paella met kip en chorizo van Lowie. Van de wafels met peperkoek van Kaat tot de tiramisu met amaretto en banaan van Kobe.

€ 22,50
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

192

uitgave

27/10/2018

materiaal

Softcover met flappen

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089318954

"Je leest talloze verhalen over hoe de personages tot die gerechten kwamen en natuurlijk de schitterend geïllustreerde recepten zelf. Een heerlijk lekkere combinatie van fictie en culi!"

Anderen kochten ook

de auteur

Borgerhoff & Lamberigts

Lekker thuis

Nog geen reviews