Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Let's go social

Sofie Smolders

Haal het beste uit je sociale media, op jouw manier

Het gebruik van sociale media in België neemt elk jaar toe, en nu meer dan ooit komen we via sociale netwerken dichter bij elkaar. Gebruikers snakken naar verbinding, verhalen en merken met een sterke boodschap.

Elk jaar stijgt ook het aantal euro’s dat ondernemingen spenderen op sociale media met 19% en in 2020 kwamen er 20.000 nieuwe webshops bij in ons land. Starters, winkels, ondernemingen en organisaties vinden steeds meer de weg naar digitaal.

Hoe begin je aan het bouwen van een authentiek merk op sociale media? Hoe weet je welke boodschap werkt op welk netwerk en voor welke doelgroep? En vooral, hoe kan je het onstuimige landschap doorgronden en inzetten zonder wekenlang onderzoek te moeten doen en maandenlang te moeten wachten op het gewenste resultaat? 

Met Let’s go social ga je dagelijks aan de slag met een leuke, korte opdracht – om op die manier na 25 dagen van #zerotohero te gaan op sociale media. Samen leggen we de grondlaag voor jouw sociaal merk, verhaal en campagnes.

Heb je al socialemedia-activiteiten? Geen probleem – integendeel! Dat is een prima startpunt om tijdens de opdrachten je huidige stand van zaken te evalueren. Het is bovendien nooit te laat om van richting te veranderen of te verbeteren.

Deze challenge wordt ondersteund door een behapbare theoretische context en allerhande tools en contentips om ook na 25 dagen doelbewust en authentiek te blijven shinen op sociale media. Dit met een hoge feel good factor en de inspirerende verhalen van zeven ondernemers.

Let’s go social!

thema

Owl Press

pag.

ca. 200 pag.

uitgave

06/12/2021

materiaal

Softcover

formaat

160 x 240 mm

status

Pre order

Taal

Nederlands

ISBN

9789463935517

Anderen kochten ook

de auteur

Sofie Smolders

Let's go social

Nog geen reviews