Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Let's go social

Sofie Smolders

Haal het beste uit je sociale media, op jouw manier

Het gebruik van sociale media in België neemt elk jaar toe, en nu meer dan ooit komen we via sociale netwerken dichter bij elkaar. Gebruikers snakken om te verbinden met merken met een authentiek verhaal en een sterke boodschap. Daardoor vinden starters, winkels, ondernemingen en organisaties steeds meer de weg naar sociale media.

Hoe begin je als ondernemer aan het bouwen van een authentiek merk op sociale media? Hoe weet je welke boodschap werkt op welk netwerk en voor welke doelgroep? En vooral, hoe kun je het onstuimige landschap doorgronden en inzetten op jouw doelen?

Met Let’s go social ga je dagelijks aan de slag met een leuke challenge – om op die manier na 22 dagen van #zerotohero te gaan op sociale media. Het belangrijkste is dat je de held wordt van je eigen verhaal en dat je durft te delen. Samen leggen we de grondlaag voor jouw sociaal merk, je verhaal en je campagnes.

Heb je al socialemedia-activiteiten? Geen probleem – integendeel! Dat is een prima startpunt om tijdens de opdrachten te reflecteren op je huidige gebruik, met oog op vernieuwing.

Elke challenge wordt ondersteund met een behapbare theoretische context en real life-inspiratie. Ook krijg je meer dan vijftig contenttips – met een hoge feelgoodfactor en inspirerende verhalen van ondernemers – om doelbewust en authentiek te blijven shinen op sociale media.

Blader in het boek
€ 24,95
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

ca. 200 pag.

uitgave

06/12/2021

materiaal

Softcover

formaat

160 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463935517

Anderen kochten ook

de auteur

Sofie Smolders

Let's go social

Nog geen reviews