Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Leve politiek

Kristof Calvo

Tijd voor progressieve onbescheidenheid

“De politiek? Een clubje zakkenvullers dat het altijd denkt beter te weten. Ze zouden beter eens naar ons luisteren.” Dat luisteren is exact wat Kristof Calvo veel heeft gedaan. Hij trok door het hele land. Van studentenaula’s over voetbalkantines tot de wei van Pukkelpop.

Al die ontmoetingen hebben Calvo geïnspireerd voor een nieuw boek. Tegen de stroom in wil hij mensen weer warm maken voor politiek, zijn eerste lief. Want politiek bepaalt elke seconde, elke minuut van ons leven.

Blader in het boek

thema

Actua

pag.

184

uitgave

09/05/2018

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089318275

Progressieven 1 - populisten 0

Als ze dat ook echt willen, kunnen progressieven winnen van populisten. Dit boekt vertelt hoe. Het is een pleidooi voor onbescheiden progressieve politiek met grote dromen. Trump, Brexit en Macron tonen het aan: alles kan veranderen. Onmogelijk is altijd iets tijdelijk.

Als possibilist neemt Calvo geen vrede met het status-quo. Dit boek is een zoektocht naar wat nu al anders kan. Vrank en vrij formuleert Calvo 50 vernieuwende voorstellen voor meer gelijkheid, het samenleven in diversiteit en een radicale vernieuwing van de politiek.

Anderen kochten ook

de auteur

Kristof Calvo

Leve politiek

Nog geen reviews