Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Levenslang succesvol met vastgoed

Filip Dewaele

Van je eerste huurwoning tot je tweede verblijf aan zee

Met het boek ‘Levenslang succesvol met vastgoed’ wil auteur Filip Dewaele, CEO van Dewaele Vastgoedgroep, iedereen succesvol doorheen elke vastgoedtransactie op hun levenspad loodsen. Van de eerste huurwoning bij het verlaten van ‘hotel mama’ tot de intrek in de assistentieflat.

Omdat elk van ons geboren is met een baksteen in de maag. Omdat elk van ons te maken krijgt met de complexiteit van de administratie, fiscaliteit en het rechtssysteem. Omdat elk van ons een uitstekende begeleiding verdient bij eender welke vastgoedtransactie.

Eén van de eerste boeken die de volledige vastgoedportefeuille beschrijft doorheen een mensenleven. Boordevol tips en tricks om succesvol te investeren en doorspekt met leuke anekdotes.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

295

uitgave

16/02/2021

materiaal

Softcover

formaat

150 x 220

status

Op voorraad

ISBN

9789463933261

Anderen kochten ook

de auteur

Filip Dewaele

Levenslang succesvol met vastgoed

Nog geen reviews