Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Liefde voor Lukaku

Yannick Dekeukelaere

Is de trefzekerheid van Romelu Lukaku nog wel in cijfers te bevatten? De Rode Duivels, de Premier League, Inter Milaan: overal scoort hij met de ogen dicht. Romelu is een van de productiefste spitsen aller tijden. Zelfs de grootste twijfelaars zijn al lang bekeerd: hij is wereldtop.

Maar Lukaku is veel meer dan zijn voetbalprestaties. Zijn verhaal is buitengewoon. Het is een verhaal van onwankelbaar geloof in zichzelf, hoewel niet geholpen door zijn wat wankele jeugd en tegen alle kritiek in.

Yannick Dekeukelaere (Woestijnvis) ondervroeg tientallen mensen uit binnen- en buitenland die Romelu’s pad hebben gekruist, zijn trainers, zijn ploegmaats, voetbaljournalisten... Het portret dat hij meesterlijk uittekent, kenmerkt zich door liefde. Liefde voor de bal, liefde voor Lukaku.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Sport

pag.

192

uitgave

24/04/2021

materiaal

Softcover

formaat

150 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463933131

"Er zijn mensen die wel van voetbal houden, maar niet van Lukaku. Dat is nog erger dan gewoon niet van voetbal houden. Tien jaar al scoort Romelu op alle mogelijke manieren en tien jaar al moet hij vechten tegen het beeld dat hij geen absolute topspits zou zijn. Maar eigenlijk doet het er niet toe. Als je echt van voetbal houdt, dan hou je evenveel van het verhaal achter wat je ziet."

Anderen kochten ook

de auteur

Yannick Dekeukelaere

Liefde voor Lukaku

Nog geen reviews