Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Life is too exciting for boring dinner parties

Edouard Devos

25 totaalconcepten voor een geslaagde avond thuis

Het leven is te kort om saaie etentjes te organiseren… Wat dacht je van een etentje met vrienden thuis in ware Saint-Tropez-stijl of een vrolijke après-ski met alles erop en eraan?

Een ‘dinrfest’ is zowat het kleinste totaalevenement dat je op poten kan zetten. Auteur Edouard Devos, (Edvardsson The Viking in het eventwereldje) ontwikkelde deze knotsgekke formule om het leven tijdens de saaie lockdown boeiend te houden en schrijft er nu een boek over.

In Life is too exciting for boring dinner parties toont Edouard hoe iedereen met ook maar een beetje creativiteit de doorgaans kleffe etentjes thuis kan omtoveren in een avond om nooit te vergeten, zelfs voor zij die er niet bij waren. Met enkele duidelijke spelregels en telkens tien ingrediënten schotelt de eventmanager je tientallen originele feestconcepten voor die je thuis zelf kan uitproberen, stuk voor stuk hilarisch en allemaal even haalbaar. Bepaal zelf hoe ver je gaat voor een dolkomische avond onder vrienden en familie.

€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

176

uitgave

06/12/2021

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 240

status

Op voorraad

ISBN

9789463936149

de auteur

Edouard Devos

Life is too exciting for boring dinner parties

Nog geen reviews