Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

#Like me Merel

Jan Ruysbergh

Merel laat er meteen geen twijfel over bestaan: zij is de queen bee van het eerse middelbaar. Ze zwaait de plak, - Camille en Kyona vindt ze maar dutsjes. 

Merel wil zich altjd iets stoerder en beter voordoen, al is ze zelf een vat vol onzekerheden. Ze komt thuis niets tekort, want het gezin Mintiens zit er financieel warmpjes in dankzij bloeiende meststoffenzaak. Maar Merel is niet echt fier op het weinig glamorous beroep van haar ouders. Ze ziet ook haar vier jaar oudere zus Melinda als een concurrente. Die heeft pas een plaatselijke Missverkiezing gewonnen gewonnen en aast nu op een carrière als model, daarin gesteund door haar vader en moeder. 

Merel wil nog meer bereiken dus. Ze heeft vernomen dat Camille van een rijke thuis is en besluit die in haar ‘bitchsquad’ in te lijven. Maar Kyona is van geen nut (en een concurrente als BFF), dus als Camille bij het groepje wil horen, moet ze Kyona dumpen. Hoe ze dat precies doet, ontdek je hier. 

€ 17,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Young Adult

pag.

128

uitgave

29/05/2020

materiaal

Softcover

formaat

128 × 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932288

Anderen kochten ook

de auteur

Jan Ruysbergh

#Like me Merel

Nog geen reviews