Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

#LikeMe Camille 2

Na de onthullingen op het schoolbal begint de zomer van Camille Van Beem niet zoals ze gehoopt had. Merel, Nona en de rest van de squad keerden haar de rug toe. Ze heeft niets te doen en verveelt zich dood. Tot ze op een avond besluit om vrijwilligerswerk te gaan doen in een rusthuis in de stad. Tegen de verwachtingen van de strenge hoofdverpleegster in vervult ze haar taken met succes. Ze sluit bovendien vriendschap met studente Yasmine en Josephine, een lieve bewoonster van het rusthuis met een speciaal liefdesverhaal.

Lukt het Camille en Yasmine om Josephine en haar verloren geliefde te herenigen? Lees het in dit boek en ontdek hoe Camille haar zomer beleefde voor de start van het tweede seizoen van #LikeMe.

Blader in het boek
€ 17,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Young Adult

pag.

160

uitgave

13/12/2021

materiaal

Softcover

formaat

145 x 200

status

Op voorraad

ISBN

9789463935197

Anderen kochten ook

#LikeMe Camille 2

Nog geen reviews