Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Krijg een gratis exemplaar

Zomeractie! Koop het Literair Kookboek en een ander een boek naar keuze op onze webshop en je ontvangt het 'Literair Kookboek' (t.w.v.  € 24,95) gratis. Gebruik hiervoor de kortingscode 'literair' in het vakje 'korting' bij het uitchecken.

Literair kookboek

Sven De Potter

De madeleinecakejes van Proust, de magische tea party van Alice’s Adventures in Wonderland, Bridget Jones’ curry... Al lezende kregen we vaak veel lekkers voorgeschoteld.

Maar hoe smaken ze eigenlijk, die iconische gerechten? En kunnen we ze zelf ook klaarmaken thuis? 
Natuurlijk, dankzij dit boek, waarin je alles te weten komt over de roman waarin het gerecht voorkomt, je de passage nog eens kan herlezen en uiteraard het recept beschreven staat.

Van de karnemelkpap van Cyriel Buysse tot de kalfslever van Hemingway, van de clam chowder uit Moby Dick tot de oliebollen van Gerard Reve, allemaal komen ze uit de ons zo bekende wereldliteratuur.

Veel lees- en kookplezier!

Blader in het boek
€ 24,95
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

192

uitgave

29/02/2012

materiaal

Hardcover met halflinnenband

formaat

170 x 240

status

Op voorraad

ISBN

9789089313096

Anderen kochten ook

de auteur

Sven De Potter

Literair kookboek

Nog geen reviews