Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Macht

Luc Deflo

Het bedje van Luc Verstrepen, rijzende ster in de Belgische politiek, lijkt gespreid: mooie vrouw, rijke en machtige familie en, aan de zijlijn, lieve blonde Nina, veel meer dan zijn secretaresse.

Dan, door een dom toeval, valt zijn glorieuze toekomst in het hart van de macht aan scherven. In een mum van tijd is zijn huwelijk over, verliest hij het vertrouwen van zijn dochter, wordt hij politiek doodgeknepen en raakt hij zijn huis en zijn erfenis kwijt.  Als Nina, zijn enige lichtpuntje in de duisternis, voor zijn ogen door een onbekende van de weg wordt gemaaid, slaat Luc in paniek op de vlucht.

Total loss ontmoet hij Layla,  die in hetzelfde schuitje zit.  Dankzij Layla leert Luc de keerzijde van het leven kennen.  Het klikt.  Layla maakt Luc sterker, ze maakt van hem een beter mens.  In die mate zelfs dat, als Layla met de dood wordt bedreigd, Luc haar redt uit de klauwen van haar extreem gewelddadige man.

Layla is Luc oneindig dankbaar. Ze wil haar schuld inlossen, hem een wederdienst bewijzen.  Maar haar enige kracht is haar jeugd en haar natuurlijke schoonheid, een machtig wapen.  De twee maken een plan, een gedurfd plan. Kan Layla ook Luc redden?  En zo ja, tot welke prijs?

Blader in het boek

thema

Thriller

pag.

320

uitgave

27/09/2014

materiaal

Softcover

formaat

140 x 215 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789089314659

Luc Deflo, meester van de thriller

Luc Deflo, al goed voor meer dan 500.000 verkochte boeken in Vlaanderen en Nederland, schreef alweer een pageturner waarvan u geen afscheid zal kunnen nemen. Deflo houdt op meesterlijke wijze de spanning aan tot het einde, met een totaal onverwachte ontknoping als orgelpunt. Na Intifada (voorjaar 2014) een nieuwe bestseller van Vlaanderens beste thrillerauteur.

Anderen kochten ook

de auteur

Luc Deflo

Macht

Nog geen reviews