Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Machtige minnaars

Gorik Goris

Het buitengewone liefdesleven van beroemde figuren uit de wereldgeschiedenis

De verborgen vrouwen in het leven van Adolf Hitler. De concubines van de Chinese leider Mao Zedong. De vijfduizend minnaressen van de Spaanse koning Juan Carlos. De avontuurtjes van ‘Monsieur 5 minutes, douche comprise’ en Frans president Jacques Chirac. De verdoken orgieën van Martin Luther King. Het woelige liefdesleven van de Franse koningin Marie-Antoinette. Macht hangt blijkbaar vaak samen met een duivelse zucht naar liefde en seks.

Auteur en geschiedkundige Gorik Goris is een absolute autoriteit in historisch onderzoek en adviseur bij historische spektakels. Hij dook in archieven en literatuur en verzamelde de meest stuitende en verrassende feiten over het liefdesleven van enkele grote figuren uit de wereldgeschiedenis.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

224

uitgave

18/09/2021

materiaal

Softcover

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463935050

Anderen kochten ook

de auteur

Gorik Goris

Machtige minnaars

Nog geen reviews